Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Daria Costea, o tânără de 16 ani din Alba a impresionat, cu vocea ei, juriul emisiunii ”Vedeta populară”

Publicat

Daria Maria Costea, o tânără de doar 16 ani, din comuna Sâncel, a impresionat juriul emisiunii ”Vedeta Populară” de la TVR. Cu un timbru vocal pătrunzător, aceasta a creat momente emoționante.

”Senzațional”, ”formidabil”, ”moment artistic minunat, înălțător” au fost doar câteva dintre cuvintele spuse de juriu, în urma uneia dintre probele susținute de Daria, la emisiunea de duminică seara.

”Cânt de când mă știu, în familia mea se ascultă muzică, se cântă muzică. Mereu am avut o conexiune specială cu muzica și în special cu folclorul.

Talentul îl moștenesc de la bunicii mei din partea mamei. Ambii au avut tangențe cu muzica, au avut o voce foarte frumoasă.

Muzica populară este și un plan și o ambiție și un vis pentru mine, visez să ajung o mare voce.

Reprezint Valea Târnavelor, m-am născut, am crescut aici, este zona mea de suflet”, a spus Daria.

Tânăra se pregătește să dea la medicină, în timpul liber face voluntariat și plănuiește un concert caritabil în Blaj.

YouTube video

La prima probă, a interpretat un cântec pe care îl știe de la străbunica ei (de la minutul 33.07, în video). A primit aprecieri din partea juriului.

”Cornelia Rednic: Ești atât de frumoasă, o luminiță ești. O voce foarte frumoasă. Deși ai 16 ani, simt că-ți este foarte bine așezat glasul, se vede că ești un copil foarte bun și bine pregătit, Bravo”.

Elise Stan i-a amintit că de la corul bărbătesc de la Sâncel poate învăța cântece de folclor.

A doua probă, un duet cu interpreta Ina Todoran din Crăciunelu de Jos, a fost cea care a oferit momente emoționante (ora 1.15.45 în video).

Juriul a apreciat modul în care cele două interprete și-au armonizat vocile, într-un cântec fără acompaniament.

  • Grigore Leșe: Senzațional. Pentru prima dată văd un număr cum trebuie să fie la această emisiune. Și tot am spus că nu se poate, ba se poate. Formidabil. Dacă noi arătăm în fiecare duminică așa ceva, se schimbă lumea. Felicitări
  • Elise Stan: moment artistic minunat, înălțător. Bravo
  • Niculina Stoican: ați fost ceva ce n-am să uit niciodată. Mulțumim
  • Cornelia Rednic: cam asta vrem să auzim, să ne bucure cu adevărat. Felicitări parinților și vouă. Superb de-a binelea
  • Bogdan Ioan Simion: este pentru prima dată, de patru sezoane, când în proba a doua aud un cântec fără acompaniament, mi-a plăcut extraordinar de tare felul în care v-ați armonizat vocile

”Vedeta Populară“ este un talent-show de folclor, care își propune să lanseze noi talente în folclorul muzical.

În fiecare ediție a concursului participă câte cinci concurenți care trebuie să susțină trei probe: interpretarea unui cântec din zona folclorică pe care o reprezintă, susținerea unui duet alături de un invitat și testarea memoriei muzicale. Juriul format din cinci personalități este cel care decide concurentul care promovează în semifinala concursului.

După suținerea celor două probe din semifinală, juriul va desemna concurenții care vor participa la Finală, în care doar unul dintre ei va avea șansa de a câștiga marele premiu și titlul de ”Vedeta Populară”.

Daria a câștigat locul doi la ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii. În ediția a șaptea, Daria va intra la o tragere la sorți între ocupanții locurilor doi la mai multe ediții.

imagini: captură video Youtube TVR/Vedeta Populară

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax