Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: De anul viitor, Festivalul de Teatru „Povești” de la Alba Iulia se MUTĂ la început de vară. Ediția a XIII-a, în 7-13 mai

Publicat

ioana bogatan De anul viitor, Festivalul de Teatru „Povești” de la Alba Iulia se va desfăşura în luna mai. Astfel, a XIII-a ediție va avea loc la început de vară, în perioada 7-13 mai. Potrivit directorului Festivalului, Ioana Bogățan, schimbarea va fi una permanentă, pentru o mai bună organizare, într-un timp mai scurt.

După 12 ani în care fiecare toamnă a însemnat teatru la Alba Iulia, de anul viitor, începutul verii va veni cu cele șapte zile de spectacole, conferințe și lansări de carte. O schimbare majoră a fost anunțată marți, în cadrul conferinței de presă organizate pentru descrierea ediției de anul acesta a FITAB, de către directorul festivalului, Ioana Bogățan, care spune că, începând cu a 13-a ediție, care va avea loc anul viitor, festivalul se mută în luna mai.

„Motivul este unul obiectiv, unul pe care eu l-am constatat, împreună cu echipa cu care lucrăm la acest festival. Eu fac invitațiile în lunile ianuarie-februarie și trebuie să recunosc că teatrele și companiile din țară se organizează un pic mai greu și răspunsul lor la invitație este că până în octombrie mai este. Așa începe nebunia stresului de a-i convinge că nu mai este așa de mult, pentru că există acele luni de vară pe care ei le scapă din vizor, iar noi în septembrie deja ieșim cu promovarea festivalului. Există o derulare pe foarte multe luni, când ea se poate comasa în doar câteva luni, ca se ne putem organiza mai bine și să nu pierdem timp” spune directorul Festivalului „Povești”, Ioana Bogățan.

Potrivit acesteia, structura festivalului va rămâne în principiu aceeași, pentru că este practic imposibil să se mai adaugi ceva în program, date find condițiile organizatorice și faptul că evenimentul are doar două săli, momentan.

Festivalul va rămâne permanent la începutul lunii mai deoarece majoritatea festivalurilor din țară au loc în a doua pare a acestei luni.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax