Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Declarație a lui Roman, în care îi critică pe Tudose și pe Dragnea, peste 1.200.000 vizualizări pe FB

Publicat

O declaraţie în Parlament a deputatului de Alba Florin Roman a intrat la sufletul românilor și a devenit virală pe Internet. Acum are peste 1.200.000 de vizualizări. Este vorba despre o intervenţie în contextul în care premierul a dat explicaţii în plenul Camerei Deputaţilor despre starea economiei.

Din 4 septembrie, de când a fost mediatizată, declaraţia deputatului a strâns peste 1,2 milioane de vizualizări, pe reţeaua de socializare.

Mihai Tudose a vorbit, în septembrie, în Parlament despre investiţii şi execuţie bugetară pentru fiecare minister în parte. El a fost chemat de liderii PNL la dezbaterea „Ora prim-ministrului”.

Avem creștere, salarii mai mari și mii de noi locuri de muncă. Pe scurt – suntem în plin boom economic! Cu acest mesaj s-a prezentat premierul Mihai Tudose în Parlament, acolo unde a fost invitat de PNL să dea explicații în legătură cu situația economică. Cifrele prezentate de șeful executivului au fost desființate, pe rând, de parlamentarii din opoziție, relatează Ştirie TVR.

În replică, deputatul PNL Florin Roman a dat declaraţii, după cum urmează:

Despre Mihai Tudose, a spus că “sunteţi un premier-marionetă” şi s-a adresat “adevăratului prim-ministru, Liviu Dragnea”.

“Domnule Dragnea, sunteţi vinovat, alături de PSD, de terorism fiscal. Terorizaţi fiscal capitalul românesc şi IMM-urile. Investitorii sunt speriaţi că azi-mâine le veţi impozita şi aerul pe care îl respiră. Loviţi cu biciul, nemilos, în cel care lucrează la vedere şi faceţi scut în jurul evazioniştilor (…) puneţi jugul pe românii care muncesc cinstit”

“V-aş compara cu Ceauşescu, d-le Dragnea… Dar cu toată înţelegerea vă spun că ieşiţi pe minus. Alungaţi în fiecare oră 9 români din ţară, 216 pe zi (…) creaţi locuri de muncă forţându-I pe români să emigreze”

“Aţi îndatorat România cu 18 miliarde de la începutul anului, aţi pus un bir de 513 euro în buzunarul fiecărui român. D-le Dragnea, vă spun cu toată simpatia, opriţi-vă, Ajunge. Vă dau un sfat: fugiţi (…) mai bine plecaţi pe plajă…”

Politicianul s-a mai referit la deficitul este de 6,3 miliarde, încasări mai mici, deficitul în creștere, investițiile mai mici. Şi a întrebat de ce este nevoie de creșterea accizei dacă premierul a spus că există creștere economică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax