Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Declarație a lui Roman, în care îi critică pe Tudose și pe Dragnea, peste 1.200.000 vizualizări pe FB

Publicat


O declaraţie în Parlament a deputatului de Alba Florin Roman a intrat la sufletul românilor și a devenit virală pe Internet. Acum are peste 1.200.000 de vizualizări. Este vorba despre o intervenţie în contextul în care premierul a dat explicaţii în plenul Camerei Deputaţilor despre starea economiei.

Din 4 septembrie, de când a fost mediatizată, declaraţia deputatului a strâns peste 1,2 milioane de vizualizări, pe reţeaua de socializare.

Mihai Tudose a vorbit, în septembrie, în Parlament despre investiţii şi execuţie bugetară pentru fiecare minister în parte. El a fost chemat de liderii PNL la dezbaterea „Ora prim-ministrului”.

Avem creștere, salarii mai mari și mii de noi locuri de muncă. Pe scurt – suntem în plin boom economic! Cu acest mesaj s-a prezentat premierul Mihai Tudose în Parlament, acolo unde a fost invitat de PNL să dea explicații în legătură cu situația economică. Cifrele prezentate de șeful executivului au fost desființate, pe rând, de parlamentarii din opoziție, relatează Ştirie TVR.

În replică, deputatul PNL Florin Roman a dat declaraţii, după cum urmează:

Despre Mihai Tudose, a spus că “sunteţi un premier-marionetă” şi s-a adresat “adevăratului prim-ministru, Liviu Dragnea”.

“Domnule Dragnea, sunteţi vinovat, alături de PSD, de terorism fiscal. Terorizaţi fiscal capitalul românesc şi IMM-urile. Investitorii sunt speriaţi că azi-mâine le veţi impozita şi aerul pe care îl respiră. Loviţi cu biciul, nemilos, în cel care lucrează la vedere şi faceţi scut în jurul evazioniştilor (…) puneţi jugul pe românii care muncesc cinstit”

“V-aş compara cu Ceauşescu, d-le Dragnea… Dar cu toată înţelegerea vă spun că ieşiţi pe minus. Alungaţi în fiecare oră 9 români din ţară, 216 pe zi (…) creaţi locuri de muncă forţându-I pe români să emigreze”

“Aţi îndatorat România cu 18 miliarde de la începutul anului, aţi pus un bir de 513 euro în buzunarul fiecărui român. D-le Dragnea, vă spun cu toată simpatia, opriţi-vă, Ajunge. Vă dau un sfat: fugiţi (…) mai bine plecaţi pe plajă…”

Politicianul s-a mai referit la deficitul este de 6,3 miliarde, încasări mai mici, deficitul în creștere, investițiile mai mici. Şi a întrebat de ce este nevoie de creșterea accizei dacă premierul a spus că există creștere economică.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Racla cu moaștele Sfintei Maria Magdalena, adusă la Alba Iulia, cu prilejul sărbătorii Sfinților Mărturisitori Ardeleni

Publicat

moaste, catedrala pelerini

În data de 21 octombrie, Biserica Ortodoxă face pomenirea de peste an a Sfinților Cuvioși Mărturisitori Visarion și Sofronie și a Sfântului Mucenic Oprea, a Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel, cunoscuți ca Sfinții Mărturisitori Ardeleni. Cu acest prilej, Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va fi îmbrăcată în haină de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ANUNȚ: Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud angajează îngrijitor curățenie. Condiții de participare

Publicat

locuri de munca 1

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Aiud organizează concurs în baza HG 286/2011 și HG 1027/2014, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr.2 din str. Unirii, nr.10, Jud. Alba în data de 07.11.2019, ora 13,00 proba practică și în data de 12.11.2019 ora 13, interviul, pentru ocuparea postului contractual vacant de îngrijitor curățenie, în cadrul Grădiniței […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Parlamentul a adoptat o lege pentru extinderea cimitirului din Alba Iulia

Publicat

Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis că Parlamentul a adoptat marți un proiect de lege pentru modificarea legii privind cimitirele, crematoriile și serviciile funerare, care scoate practic extinderea cimitirelor existente din circuitul anevoios al autorizării. „La solicitarea viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, în calitate de deputat PNL, am inițiat un proiect […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 33.000 de doze de vaccin antigripal, în acest sezon, pentru județul Alba. Când ajung primele doze la medicii de familie

Publicat

vaccin gripa

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba primește, de la Ministerul Sănătății, în acest sezon, în patru tranșe, 33.030 de doze de vaccin împotriva gripei, care vor ajunge, în mare parte, la medicii de familie pentru imunizarea populației, dar și în spitale pentru personalul medical.  La mijlocul lunii septembrie în județul Alba a ajuns prima tranșă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate