Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Declarații la Spitalul Județean Alba, legate de starea mamei și a copiilor răniți în urma accidentului de la Teleac

Publicat

Reprezentanii Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia fac declarații legate de starea pacienților răniți în urma accidentului de la Teleac. 

Reamitnim că un grav accident rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 16.00, în zona podului de la Teleac, comuna Ciugud.

În urma accidentului au rezultat 3 victime: o mamă și doi copii, dintre care unul, în vârsă de 11 ani, era inconștient la sosirea echipelor de salvare.

Potrivit medicului specialist urgențe, NicolaeConstantin Cânța, acesta va fi transportat la Spitalul din Târgu Mureș, cu elicopterul.

În total au fost 4 victime. Toate au fost transportate la spital. Celelalte 3 victime au o stare bună, spun medicii.

Citește și: FOTO VIDEO: ACCIDENT RUTIER GRAV în apropiere de Alba Iulia. Un copil de 12 ani, inconștient după impactul dintre 2 autoturisme

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 19.05.2021, în jurul orei 16,00, un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Drâmbarului, în afara municipiului Alba Iulia, la intersecția cu DJ 107 (Calea Ciugudului), a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătoarea auto și doi minori, în vârstă de 11 și 15 ani au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Ulterior , minorul de 11 ani, aflat în stare gravă, a fost transferat la un spital din din municipiul Târgu Mureș.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax