Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Declarațiile președintelui Iohannis. ”Fac un apel la toți candidații. Respectați regulile și nu îi expuneți pe oameni”

Publicat

Președintele Klaus Iohannis face declarații legate de modul în care vor fi organizate alegerile locale, de redeschiderea restaurantelor și de alte măsuri pentru perioada următoare, în cadrul unei conferinte de presă care a început la ora 18:00. 

Principalele declarații:

”În 27 septembrie vor avea loc alegeri, în premieră organizate în condiții de pandemie.

Obiectivul principal e de a organiza campania și scrutinul în condiții de siguranță maximă. Acest lucru este posibil dacă vom respecta cu toții un set de reguli și măsuri. Există precedente. Sunt țări care au organizat mai multe tipuri de alegeri în pandemie fără ca acest lucru să fi avut efecte asupra pandemiei.

Mă adresez mai ales candidaților și echipelor de campanie: respectați regulile și nu îi expuneți pe oameni pericolului.

Alegerile sunt fundamentul democrației, Democrația nu poate fi suspendată sau pusă între paranteze. Alegerile locale au fost deja amînate. Acum știm care sunt măsurile de protecție care limitează transmiterea coronavirusului. Ele se aplică deja în toate domeniile și vedem că funcționează.

Personal nu îmi doresc să treacă această moțiune. Majoritatea își dă seama de ce. Suntem în plină epidemie și urmează să avem alegeri. Nu cred că PSD dorește să preia guvernarea. Dorește pur și simplu să arunce țara în aer”.

În actualizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax