Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Declarațiile președintelui Klaus Iohannis: Toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul Nou

Publicat

Președintele Klaus Ionannis a spus că restricțiile rămân în vigoare de Crăciun și de Anul Nou și le-a recomandat românilor să își petreacă sărbătorile în familie. 

”Vom avea diferite tipuri de vaccin, toate sunt foarte bune, autorizate la cele mai înalte standarde europene. Toate sunt sigure și așa vom putea, dacă ne mobilizăm și mergem la vaccinare, să scăpăm de pandemie. Până atunci însă trebuie să avem grijă și să respectăm restricțiile.

Am observat că multă lume e interesată ce va fi de Crăciun și Anul nou: toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul nou.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări și Felicitări de Sărbători

Măsurile sunt gândite pentru a ne proteja de boală, ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare pregătite de MAI pentru cei care nu înțeleg de vorbă bună, ei vor avea surpriza neplăcută de a fi sancționați.

Nu am scăpat de pandemie, avem zilnic mii de persoane infectate, dar numărul nu mai e în creștere de la o zi la alta, cum a fost, din păcate, în noiembrie. Lucrurile s-au stabilizat, dar nu e momentul pentru relaxare. Până nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm.

În timpul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, dacă vreți să vă fie bine, stați acasă” a adăugat Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax