Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Depășire în stil „kamikaze”. La un pas de tragedie, pe un drum din Sibiu, din cauza inconștienței unui șofer

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFyMVAsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un șofer „kamikaze” care a intrat într-o depășire fără să se asigure a fost la un pas să lovească frontal alte două mașini. Incidentul a fost surprins sâmbătă, 6 martie, pe drumul dintre Orlat și Cristian. 

Pe imaginile video se vede cum șoferul unui automobil marca BWM, înmatriculat în județul Sibiu, se angajează în depășirea a două autobasculante. Acesta intră pe contrasens, fără să se asigure că lucrul acesta poate fi făcut în siguranță.

Ca urmare, a fost cât pe ce să se lovească frontal cu un alt automobil care circula regulamentar.

Conducătorul acestuia din urmă a virat spre acostament pentru a face loc șoferului „kamikaze”. În spatele acestuia, șoferul unei alte mașini a nevoit, de asemenea, să vireze spre marginea drumului, pentru a nu intra în coliziune cu BMW-ul.

„Poate-l vede și Poliția Română, are exact profilul autorului unui carnagiu pe șosea. Acum, patru nevinovați au scăpat <la mustață>.

Cu un acostament de doar jumătate de metru și lunecos după ploaie plus un șanț de un metru adâncime, la o deviere cu un pic mai mare pentru a-i face loc dobitocului, răsturnarea era garantată!”, a scris cetățeanul care a publicat video, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax