Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul Alin Ignat din Alba Iulia, pe scena Festivalului Mamaia, în 2012. Amintiri la reluarea evenimentului, după 11 ani

Publicat

La reluarea organizării Festivalului Mamaia, politicianul Alin Ignat din Alba Iulia a amintit că este laureat al acestuia și că a împărțit scena cu nume mari ale muzicii românești.

”După 11 ani de absență, începe astăzi Festivalul Mamaia, un eveniment de care mă leagă amintiri pe care le voi purta cu mine toată viața.

Dincolo de a fi laureat al festivalului, am avut onoarea să împart scena cu nume mari ale muzicii românești, în recitalul dedicat lui Aurelian Andreescu pe care l-am susținut în încheierea ultimei ediții, în 2012, alături de Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Horia Moculescu, Daniel Iordachioae, Aurelian Temișan sau Ionuț Ungureanu.

YouTube video

Chiar dacă de-a lungul parcursului meu în politică unii au încercat să ducă într-o zonă negativă darul de a cânta pe care l-am primit de la Dumnezeu, eu mulțumesc și acum pentru tot ce mi-a oferit acest dar în atâția ani de tinerețe trăită frumos.

Astăzi, îi mai cânt Almei (fiica – n.r.), care îmi cere convinsă, de fiecare dată, BIS!

Mult succes și mulți ani înainte Festivalului Mamaia!”

În acest weekend se desfășoară Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani, după 11 ani de pauză.

Evenimentul are loc în piațeta din Mamaia, iar pe scenă vor urca Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Proconsul, Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri.

Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici, precum și Voltaj și Loredana cu Banda Agurida (recitaluri).

sursă imagini: Facebook/ Alin Ignat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax