Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul Călin Potor a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia din PDL Alba

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Călin Potor, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Testul de sinceritate” de la Alba24 că „picătura” care a dus la plecarea sa din PDL a fost refuzul unuia dintre liderii judeţeni ai partidului de a-l numi în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Alba.
Potor a povestit că a cerut să fie numit în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Alba, iar acest lucru ar fi fost posibil cu acordul Camerei Deputaţilor.

„De ce? Spitalul îmi este drag şi vream să fiu sigur că este pe mâini bune şi lucrurile merg. Nu am vrut să fiu preşedinte, am vrut doar să fiu numit în Consiliul de Administraţie”, a spus Potor.
El a explicat că solicitarea sa a fost refuzată de unul dintre liderii judeţeni ai PDL: „Mi-a trântit în faţă un refuz pe care nu cred că îl meritam”.
Urmăreşte emisiunea „Testul de sinceritate” pentru a afla cine a declanşat „picătura” care a dus la demisia deputatului Călin Potor din PDL:

[media id=465 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Alex Danila

    miercuri, 08.02.2012 at 09:56

    nu te cred Potore. tu vroiai doar sa mai ai niste bani in plus de la spital!

  2. andone

    miercuri, 08.02.2012 at 14:22

    Adevarul nu e asta

  3. Gabi

    miercuri, 08.02.2012 at 16:27

    Pai asa a si zis…a plecat pentru ca Dumitrel i-a luat gaina cu oua de aur – spitalul! Nu de grija pensionarilor si alte lacrimogene declarate atunci cand a tradat. Iar la intrebarea ce a facut concret pentru albaiulieni de cand e parlamentar nicicum, nicicum nu a reusit moderatorul sa scoata ceva de la el. Totusi, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! Concret in Alba Iulia a reusit sa barfeasca pe toti cei care au puls, nu cred ca a scapat cineva de mahalagismele lui Potor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax