Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul Clement Negruţ a dat „Testul de Sinceritate” la Alba24.ro. A făcut dezvăluiri şi a răspuns la întrebările cititorilor

Publicat

Deputatul Clement Negruţ a dat „Testul de sinceritate” la Alba24. Reprezentantul PDL Alba a dezbătut alături de jurnalistul Dan Lungu subiecte aprinse din interiorul partidului, inclusiv dacă ia în serios o posibilă candidatură la Primăria Sebeş.

Numele deputatului de Alba se regăseşte pe lista persoanelor nominalizate la Primăria Sebeş, dar, potrivit propriilor declaraţii, acesta aşteaptă rezultatele sondajului, care vor arăta dacă este sau nu cel mai potrivit pentru această funcţie.

Politicianul a vorbit în cadrul emisiunii şi despre relaţia pe care o are cu Opoziţia, dar a oferit şi detalii din culisele Organizaţiei Judeţene Alba a PDL, cu câteva luni înainte de alegerile locale. De asemenea, Negruţ a vorbit despre relația sa cu primarul Sebeșului, Mugurel Sârbu şi despre conflictul acestuia cu viceprimarul Adrian Bogdan. Deputatul face dezvăluiri despre activitatea lui Sârbu din PDL și jocurile de culise pe care a încercat să le facă primarul Sebeșului în interiorul partidului.

Jurnalistul Dan Lungu s-a asigurat că albaiulienii care i-au adresat întrebări omului politic au primit răspunsurile aşteptate.

Iată câteva din întrebările adresate de jurnalistul Dan Lungu lui Clement Negruţ:

Veţi fi candidatul PDL la Primăria Sebeş?

Este adevărat că luaţi în considerare o candidatură sub sigla PP-DD la viitoarele alegeri parlamentare?

Cum aţi intrat în politică?

Este adevărat că sunteţi rudă cu dl. Pereş?

Vizionaţi mai jos emisiunea „Testul de sinceritate”, cu jurnalistul Dan Lungu şi deputatul Clement Negruţ:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax