Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Deputatul Corneliu Olar, la colindat în Alba Iulia de 1 Decembrie. A venit cu un autocar plin de moți

Publicat

YouTube video

Deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar s-a apucat de colindat încă de la începutul lunii decembrie și o va ține așa până de Crăciun. Prezent la Alba Iulia pentru a sărbătorii Ziua Națională a României, Olar și-a adus și „formația” de colindători pe care o poartă după el prin țară.

Olar s-a făcut remarcat ca și deputat pentru diferitele „momentele artistice” pe care le pune în „scenă” chiar pe holurile Parlamentului. Și-a dus la București tulnicăresele, formații de muzică populară, iar acum poartă după el o orchestră care să-i colinde pe aleșii poporului.

De 1 Decembrie Olar, împreună cu un autocar plin de moți și formația lui au fost prezenți la Alba Iulia pentru a sărbătorii Ziua Națională și pentru a colinda.

„Noi cei din Țara Moților venim la Alba Iulia cu dragoste, cu sufletul, să participăm la marele eveniment dedicat României. Suntem împreună cu primarul de la Horea și orchestra pe care am purtat-o în toată țara și o port cu drag. De aici ne tragem noi românii, trebuie să respectăm, costumul popular, tradiția, folclorul, toate astea ne aparțin” a spus Corneliu Olar.

De la Alba Iulia „moții” s-au dus la Ampoița, „satul de suflet” a lor după cum spune deputatul.

Olar a spus că anul viitor, în cinstea Centenarului Marii Uniri, la intrare în Ampoița se va ridica o troiță.

„Nu spunem ce va scrie pe ea dar va fi ceva de atracție și lăsăm pentru cei care au clădit istoria aici un respect al nostru, al moților” a mai spus Olar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vitan.sandu

    joi, 07.12.2017 at 08:42

    Un circar de doi bani! Dupa ce a defrisat mii de ha de padure in scop strict personal, incat au ajuns motii sa nu mai aiba lemene de foc, vine acum olar si solicita retea de gaz metan in Apuseni. Iar statu asta care a tolerat furturile de padure cu trenul, camioanele, vapoarele, etc. confisca acum caruta unor amarati care au in caruta vreascuri pentru a se incalzi in toiul iernii!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax