Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul Florin Roman, despre formarea unui nou guvern: Cei mai buni miniștri i-au dat PNL și PSD. Cîțu, propunerea PNL

Publicat

Președintele interimar al Camerei Deputaților, deputatul de Alba Florin Roman (PNL), a declarat miercuri la TVR 1 că viitorul Guvern trebuie să aibă miniștri „responsabili și buni specialiști”, iar până acum cei mai buni miniștri i-au dat PNL și PSD.

Acesta a răspuns la întrebarea dacă PNL ar fi dispus să facă Guvern cu PSD, după consultările de joi de la Cotroceni. Totodată Florin Roman a reiterat susținerea pentru Florin Cîțu, drept propunere a PNL pentru funcția de premier.

Acesta a adăugat că Florin Cîțu nu putea fi propus din prima pentru că ”ne bloca o hotărâre a Curții Constituționale”.

”Eu cred ca politicienii, indiferent din ce partid sunt, trebuie să asculte vocea oamenilor, iar oamenii sunt sătui de criza politică, iar pe fondul unei pandemii extrem de agresive și a problemelor legat de intrarea în iarna cu facturile majorate la utilități, oamenii așteaptă de la clasa politică foarte multa responsabilitate, lasarea orgoliilor deoparte si un guvern cu puteri depline.

– Deci se poate si cu PSD guvern?

Cu oricine dorește să se puna în slujba acestei țări atunci când țara are nevoie de o clasă politică responsabilă.

– Vreti cu USR sau PSD?

Eu văd un Guvern cu oameni responsabili și buni specialiști. Deocamdată cei mai buni specialiști i-au dat PNL si PSD pe funcții ministeriale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 20.10.2021 at 20:15

    Care specialisti ,ma ? Cati sunt PNL-isti adevarati ? Toti veniti din alte parti la impartirea ciolanului. Ciurucuri si fripturisti, altceva nu aveti ! Ce face politica din unii, nimicuri.

  2. Petru

    miercuri, 20.10.2021 at 21:14

    Ar face alianță cu oricine numai să rămână la ciolan.Cât au fost la putere am văzut ce au făcut .Nu au și nu vor avea bun simț să-și recunoască greșeliile . Au imoresia că românul e prost ? Se înșală ,românul e râbdător ,dar și râbdarea aceasta are o limită .

  3. Rusinea

    miercuri, 20.10.2021 at 21:34

    Mai exista penelisti ? Parca i-au inghitit smecherii lui basescu ! Specialisti penelisti? Astia care au ridicat preturile in favoarea ungurilor si sasilor ?

  4. Altul

    joi, 21.10.2021 at 07:37

    Suficiente aprecieri în privința gornistului de partid cu voce răgușită de câte minciuni mestecă zilnic. Romanul prost al lui Roman se încheie apoteotic cu o nouă litanie băloasă intru apărarea cirezii căcâțe cuprinsă de nebunie. La balamuc, monșer !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate