Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Derapaj al lui Ilie Năstase la adresa unei jurnaliste a postului Digi24: ”Sunteți o idioată. Du-te dracu de proastă”

Publicat

Fostul tenisman Ilie Nastase a înjurat-o vineri pe o ziaristă a postului Digi24 care îl sunase pentru a-i cere o poziție față de acuzațiile poliției, care l-a prins băut la volan.

”Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Deja că v-am răspuns sunteți o idioată. E bine?

Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Du-te dracu de proastă”, a spus Ilie Năstase, potrivit unei înregistrări făcute publice de Digi24.

El a fost oprit seara trecută de polițiști în Sectorul 1 al Capitalei. Iar agenții de la Rutieră au descoperit că avea o alcoolemie de 0,22 la mie.

Foto: Captura video TVR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 18.11.2022 at 16:13

    Aşa-i, când în loc să faci şcoală la vreme ei, dai cu bătătorul de covoare după o mingiucă rebelă. Şi te mai susţin şi securiştii, care tot pe acolo sunt cu pregătirea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax