Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Descindere a polițiștilor în pivnița unui bărbat din Jidvei. Motivul pentru care i-au confiscat 580 de litri de băutură

Publicat

Descindere a polițiștilor în pivnița unui bărbat din Jidvei. Un bărbat de 59 de ani din Jidvei s-a trezit cu poliția în fața casei. Aceștia aveau un mandat de percheziție asupra lor, iar ținta polițiștilor era pivnița bărbatului. 

Este vorba despre o acțiune a polițiștilor care a avut loc miercuri, 12 iunie. Din câte se pare bărbatul producea alcool fără să aibe acordul autorităților. Din pivnița acestuia au confiscat aproape 600 de litri de alcool.

Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 13 iunie.

Ce au transmis polițiștii

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 iunie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 59 de ani, din comuna Jidvei, care este bănuit de deținerea sau comercializarea produselor accizabile, supuse marcării, faptă prevăzută și pedepsită de art.452 alin. 1 lit. h din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.


Polițiștii au identificat în locuința bărbatului 580 de litri de băuturi alcoolice accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate precum și o instalație destinată producerii de băuturi alcoolice, fără ca aceasta să fi fost înregistrată la autoritatea vamală.

La activități au luat parte și reprezentanți ai Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale Brașov, care au luat măsura sancționării contravenționale a persoanei, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Întreaga cantitate de alcool a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vintan Remus

    joi, 13.06.2024 at 22:08

    Gata…cu ajutorul vecinilor invidiosi, s-a rezolvat problema cu evaziunea fiscala din judet! Bravo anaF!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax