Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Descindere în forță la o bandă de hoți care acționa și în județul Alba. Erau specializați în seifuri și case de bani

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHBvQiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Polițiștii din Brașov au reținut cinci suspecți și au indisponibilizat șapte mașini, în urma celor 20 de percheziții desfășurate marți, la o grupare de hoți din case de bani și seifuri care acționa în Alba, Brașov, Bacău și Vrancea. Autoturismele erau cumpărate cu banii furați.

Potrivit IPJ Brașov, din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2018 – 2019, membrii unui grup infracțional organizat, format din 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 43 de ani, din județul Brașov, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale (situate pe raza județelor Brașov, Alba, Bacău și Vrancea), vizând în principal case de bani sau seifuri. Valoarea prejudiciului cauzat este de 35.000 de lei.

Vezi și Percheziții și mandate de aducere la o grupare de hoți care operau în Alba și alte județe

Membrii grupului ar fi acționat împreună sau împărțiți în echipe, la care ar fi aderat punctual și alte persoane.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate șapte autovehicule, în vederea dispunerii sechestrului asigurator, ce ar fi fost folosite fie la comiterea faptelor, fie ar fi fost achiziționate cu bani proveniți din valorificarea bunurilor sustrase.

Totodată, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă (telefoane mobile, haine, încălțăminte, unelte).

Au fost conduse la audieri șapte persoane, iar în urma probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 ore cinci bărbați, care au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Acțiunile au fost efectuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Poliției Municipiului Săcele, Poliției Municipiului Codlea,  Poliției Stațiunii Râșnov, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, Serviciului Ordine Publică Brașov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, cu  suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Poliției Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax