Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Desfășurare de forțe la Alba Iulia. Hoț urmărit pe câmp de polițiști. A tâlhărit o femeie pe stradă

Publicat

YouTube video

UPDATE: Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, tânărul are 24 de ani și este din Orăștie, județul Hunedoara. În jurul orei 18.00, acesta a smuls o geantă de pe umărul unei femei din municipiul Alba Iulia și a luat-o la fugă. Pentru prinderea lui au fost mobilizate 5 echipaje formate din polițiști și jandarmi. Bunurile au fost recuperate în totalitate. 

Știrea inițială:

Desfășurare impresionantă de forțe la Alba Iulia, luni seară, în jurul orei 19.00, după o tâlhărie în plină stradă. Mai multe echipaje de Poliție au fost direcționate în urmărirea unui hoț care ar fi furat o poșetă din mâna unei femei. Urmărirea s-a terminat pe câmpul dintre Bazinul Olimpic și căminele studențești, unde acesta a fost prins. ”Întâi au sosit două echipaje, apoi mai multe. Nu m-am putut apropia prea tare dar mi-am dat seama că polițiștii căutau ceva prin iarbă” a spun un martor ocular. 

Un bărbat de 24 de ani, suspectat de un jaf produs luni seară în Alba Iulia, a fost prins de polițiști după o urmărire  pe câmpul din spatele Bazinului Olimpic. Este vorba despre un jaf în plină stradă. Tânărul a furat o poșetă și a fugit, dar a fost prins după aproximativ 15 minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax