Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ”Dezbatere” între Iohannis și Dăncilă la emisiunea satirică ”Starea Nației”. Doi actori în rolul celor doi politicieni

Publicat

YouTube video

Klaus Iohannis a refuzat să se întâlnească cu Viorica Dăncilă într-o dezbatere electorală, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Din acest motiv, Dragoș Pătraru a provocat un alt fel de dezbatere, mai amuzantă și mai vie, în emisiunea sa de satiră. Doi actori i-au imitat pe cei doi politicieni. 

Potrivit lui Dragoș Pătraru, filosofia emisiunii Starea Nației este următoarea: într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei.

”Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei pot contribui serios la însănătoșirea presei. Nu dăm verdicte, dar vom prezenta faptele. Iar la cum arată ele, de multe ori nici nu mai e nevoie de verdicte” se arată în prezentarea emisiunii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax