Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Diana Mârza, șefa spitalului din Alba Iulia la ”Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”: Sunt nopți în care nu dorm, caut soluții

Publicat

YouTube video

Diana Mârza, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba, a vorbit în cel mai nou episod al podcastului „Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”. Alături de jurnalista Andreea Bogdan, aceasta a mărturisit aspecte până acum necunoscute de public.

Într-un haos general, într-o mare de nemulțumiri, temeri și critici, oamenii din spitale, angajații, au si ei lupta lor. Fiecare om are o poveste.

Episodul prezintă povestea omului care conduce cel mai important spital din județ dar si cum se vede prin ochii unui manager, femeie, mamă, soție, criza sanitară pe care o traversează întreaga lume.

„Sunt nopți in care nu pot să dorm și caut solutii”, spune Diana Mârza.

“Cel mai greu mi-a fost să îi liniștesc pe oameni, pe angajați,” a mai declarat aceasta.

În ultima perioadă, la Spitalul Județean de Urgentă din Alba Iulia s-au făcut mai multe investitii care aduc unitatea sanitară într-un prag de normalitate și care poate fi un exemplu pentru alte spitale din țară, care sunt într-o stare, încă precară.

Podcasul „Vorbe la Timp cu Andreea Bogdan” a fost lansat la începutul acestui an și i-a avut până acum ca invitați pe fotbalistul Nicolae Stanciu, interpreta de folclor Veta Biriș si managerul SJU, Diana Mârza.

Ideea proiectului este de a prezenta povestea oamenilor dincolo de aparențe si de a căuta acea vorbă bună, care spusă la timpul potrivit, ne poate schimba viața.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax