Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Diana Șoșoacă la Alba Iulia: Lăsați-mă cu prostiile astea, George Simion să învețe să fie naționalist

Publicat

Senatoarea Diana Șoșoacă se află joi la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, pentru a lua parte la serbările de 1 Decembrie 2022. În același timp, tot prin Alba Iulia se află și vechiul ei aliat, deputatul George Simion, care a condus Marșul Unirii, din gara CFR către Cetatea Alba Carolina. 

Deși au început împreună ascensiunea politică, acum cei doi politicieni nu se mai înțeleg și, chiar de 1 Decembrie, senatoarea Șoșoacă i-a transmis lui Simion un mesaj, la Alba Iulia.

În timp ce reporterii alba24.ro urmăreau atmosfera sărbătorii Zilei Naționale a României, printre miile de cetățeni prezenți în Cetatea Alba Carolina, aceștia s-au întâlnit cu Diana Șoșoacă.

Întâlnirea cu Diana Șoșoacă poate fi urmărită și în video-ul live de pe Facebook, de la minutul 5.40.

Întrebată de reporterul alba24.ro cu ce gânduri a venit în Alba Iulia, Diana Șoșoacă a declarat: ”Am venit cu gânduri de refacere a României Mari, pentru că sunt 104 ani de la Marea Unire, de când s-a făcut România Mare. Noi nu mai avem România Mare, avem România Mică, fără o parte din teritorii și singura mea dorință în afară de cea a lui Avram Iancu de a vedea națiunea fericită, este să refacem România Mare”.

Reporterul alba24.ro a întrebat-o pe Diana Șoșoacă dacă a venit alături de George Simion la Alba Iulia, iar aceasta a avut câteva cuvinte grele la adresa acestuia: ”Nu, haideți, terminați cu prostiile, domnul George Simion să învețe să fie naționalist și după aceea….” a declarat Diana Șoșoacă despre George Simion.

Serbările de 1 Decembrie 2022 continuă la Alba Iulia cu o serie de evenimente pregătite pentru cei prezenți în Cetatea Marii Uniri.

CITEȘTE ȘI: Ziua Națională la Alba Iulia. PROGRAM 1 Decembrie 2022: la ce oră încep parada militară, masa populară, concertele și artificiile

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax