Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Different sounds. One Europe”, oficial în concursul organizat de Comisia Europeană. VOTEAZĂ filmulețul care reprezintă Alba Iulia

Publicat

Filmulețul care reprezintă Alba Iulia la competiția organizată de Comisia Europeană, „Different Sounds. One Europe”, a ajuns, miercuri, în faza de vot. Până după-amiază, filmul a adunat peste 1.700 de vizualizări, a strâns aproape 600 de like-uri și 28 de voturi. În total, în concurs sunt înscrise 71 de videoclipuri, iar cel realizat de albaiulieni se clasează pe locul 6 după numărul de vizualizări și pe locul 8 după numărul de voturi.

Vă invităm să accesați pagina concursului și să votați filmulețul „Different sounds. One Europe”, realizat de o echipă din Alba Iulia. Pentru a vota, trebuie să vizualizați filmul și să vă înregistrați în baza de date a paginii, sau puteți face acest lucru și prin pagina de Facebook, printr-un singur click.

Citiți și: VIDEO: „Different sounds. One Europe”. Un filmuleț care reprezintă Alba Iulia la un concurs organizat de Comisia Europeană

„Different sounds. One Europe” este povestea vieții unui tânăr talentat din Alba Iulia, a cărui dragoste pentru muzică l-a împins departe de casă, întâi la școală, apoi la concerte. Este vorba despre Dan Liviu Cernat, care a avut șansa de a studia în diverse țări și de a cânta la vioară pe cele mai prestigioase scene ale Europei, însă a ales să se întoarcă în orașul său natal. Un artist, o vioară, un oraș, o poveste despre „a fi european”. Cu acest filmuleț, Alba Iulia participă la un concurs video, organizat de Comisia Europeană, pentru promovarea și susținerea „fenomenului european”. „Different sounds. One Europe” a fost realizat în Alba Iulia în doar câteva zile și propune o „rețetă” locală despre cum poți să te simți european oriunde ai fi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Emil-Anton COMȘA

    joi, 27.03.2014 at 09:30

    Comunitatea ANTREC Alba face parte din concertul celor care promoveaza Alba Iulia, Capitala noastra draga…

  2. Anca

    joi, 27.03.2014 at 16:07

    Da, pacat ca nu mai putem promova ceva traditional romanesc in fata europenilor. Trebuie sa ne folosim doar de valori importate? De ce sa troneze asa tantose santinele austriece in locurile sacre ale orasului? Si sa ne mai si laudam cu asta. Circ de prost gust… In rest filmul e bine realizat, merita sa concureze. Dar atat.

  3. Cornel

    joi, 27.03.2014 at 19:49

    Adica vrei sa spui ca trecutul nostru si al cetatii ca parte a Imperiului Habsburgic nu reprezinta o valoare culturala si e de prost gust. Si traditia de la sat are rolul ei sa ne identifice, insa trebuie sa aratam ca suntem si Europeni cu E mare si ce ne leaga este tocmai aceasta traditie care tu o consideri un circ de prost gust, nu e un circ e marketing si foarte bine ca se intampla pentru ca aduce turistii la noi in cetate si poate nu e rau sa ne prezentam europei si asa , mai nobili putin decat tot niste vesnici tarani ,nu ca asta ar fi rau. E bine ca si natie e bine ca avem multa varietate culturala si e bine ca ne-an identificat ca fiind parte din marea familie europeana si in trecut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax