Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO DIICOT ALBA: Suspecți de trafic de droguri, prinși în timp ce deschideau un colet trimis din Spania. Captură de stupefiante în valoare de 60.000 de euro

Publicat

diicot Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul  Teritorial Alba au dispus astăzi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  Tăerel Mihai și Dulamă Petrișor pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, fără drept și introducere în țară de droguri de risc și mare risc, fără drept.

Cei doi sunt supecți că în cursul lunii iulie 2017 ar fi introdus în țară, în vederea comercializării, cantitatea de 4,40 kilograme cannabis, 211,6 grame substanță care conține MDMA și 100,3 grame cocaină, prin  intermediul unei firme de transport internaţional, cantitatea de droguri fiind disimulată într-un colet expediat din Spania.

Valoarea pe piaţa neagră a acestor droguri depăşeşte suma de 60.000 de euro.

La data de 12.07.2016, urmare livrării coletului la destinaţie, inculpatul Tăerel Mihai a transportat cantitatea mai sus menţionată pe raza municipiului  Drobeta Turnu Severin, întâlnindu-se pe o stradă din localitate cu inculpatul Dulamă Petrișor, aceștia fiind prinși în flagrant în timp ce deschideau coletul în cauză.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate două autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cântar electronic ce prezintă urme de fragmente vegetale, șapte pliculețe cu cannabis, o cutie cu cannabis, două grindere, o cutie cu semințe cu cannabis si două tablete electronice. Inculpaţii urmează să fie prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Mehedinţi și Hunedoara.

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” se arată în comunicatul DIICOT.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax