Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Din aer s-a văzut totul la UNTOLD 2018. Sistem de supraveghere pe timp de zi și de noapte, din elicopter

Publicat

Pe timpul desfăşurării festivalului UNTOLD, un echipaj al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., cu un elicopter tip EC-135 cu FLIR (sistem de observare electro-optic pe timp de zi şi de noapte), a survolat zona municipiului Cluj-Napoca, având misiunea de a monitoriza şi transmite în timp real datele şi imaginile necesare pentru buna desfăşurare a acestui eveniment.

Personalul Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca a asigurat suportul din punct de vedere al traficului aerian şi al comunicaţiilor, astfel încât misiunea să se poată desfăşura în deplină securitate aeronautică.

Rolul imaginilor transmise live din elicopter în Centrul Operaţional a fost ca acestea să poată fi vizualizate de forţele de ordine pentru aplicarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică ce se impun astfel încât festivalierii să fie în siguranţă şi să se bucure de momente magice la Cluj-Napoca.

De asemenea, un reprezentant al Poliţei Rutiere Cluj a supravegheat traficul rutier din elicopter, astfel încât a transmis în timp operativ structurilor din teren zonele în care acesta prezintă valori crescute şi a îndrumat echipajele de poliţie pentru fluidizare.

Vezi și LIVE VIDEO UNTOLD. 84.000 de oameni au deschis ediția 2018. Jason Derulo, Tiësto și Kygo în a doua zi de FESTIVAL

Vezi și LIVE VIDEO: The Prodigy, Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki, pe Main Stage în a treia zi de Untold

Vezi și LIVE VIDEO: Black Eyed Peas, Armin van Buuren în ultima seară a festivalului UNTOLD 2018

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax