Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Din nou despre iluminatul public. Liberalii: „100.000 de euro este o sumă fabulos de mare pentru luminile de sărbători”

Publicat

YouTube video

Liberalii au readus în discuție problema iluminatului public, dezbătută marți în Consiliul Local. Aceștia și-au argumentat poziția prin care nu au aprobat proiectul de hotărâre prin care se propunea încheierea unui contract de delegare prin concesiune a serviciului de iluminat din municipiu. Motivul a fost, potrivit acestora, prețul mare al unor servicii sau produse.

100.000 de euro pentru iluminatul de Crăciun

Consilierii liberali au fost cei care au arătat că sunt puși în fața faptului împlinit în ședința de CL de marți și că sunt obligați să voteze un proiect de hotărâre ce înseamnă, pe lângă atribuirea contractului de iluminat public, și cheltuirea a nu mai puțin de 100.000 de euro pentru beculețele de sărbători. Aceștia și-au pus întrebarea dacă bugetul local va suporta asfel de costuri.

„Suma este fabulos de mare. Ar trebui să se precizeze clar în contract că plata se va face pe baza comenzilor date de primărie. În caz contrar firma ar putea factura orice sumă. Am fost puși în fața faptului împlinit să votăm deoarece ni s-a atras atenția că atribuirea a fost de nenumărate ori amânată de contestații. Suma este imensă și trebuie să ne punem întrebarea dacă bugetul local mai suportă astfel de costuri” a atras atenția Gabriel Pleșa.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. radu roncea

    joi, 25.10.2012 at 04:02

    E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune, invocand o suma mare la comanda unui june! Atanasiu se pare ca are experienta in manipulare….de ce oare Gabi nu vine cu o solutie? De ce oare doar prezinta un defect?…va spune Roncea, pentru ca i se ”rupe”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax