Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ”Trafic greu” pe străzile din Şard: „Cetățeanul turmentat” a ieșit la plimbare pe mijlocul drumului. Vezi ce fac polițiștii

Publicat

YouTube video

„Cetățeanul turmentat”, celebrul personaj al lui Caragiale, a ieșit la plimbare pe străzile din Șard. Cu pieptul la vedere și cu privirea puțin în ceață de la aburii alcoolului, personajul din povestea nostră s-a gândit să ia o gură de aer, doar că a confundat trotuarul cu mijlocul străzii.

Traficul din Șard a fost îngreunat sâmbătă, de un „cetăţean turmentat”, care s-a gândit probabil că drumul cel mai scurt spre destinaţie este exact pe mijlocul șoselei, pentru că se poate ghida după axul drumului. A trecut chiar pe lângă o mașină a poliției și pe lângă doi agenți prea ocupați ca să-l observe.

Bărbatul s-a ținut de linia albă până la un punct, când a început să alerge pe contrasens, chiar dacă din față venea o mașină de… pompe funebre.

Și pentru că probabil aburii alcoolului l-au încălzit, acesta nu s-a obosit să se mai îmbrace și plecat la drum în bustul gol.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Raul Smecherie

    luni, 14.10.2013 at 20:53

    si politia ce face ? inchide ochi ? rusine politia romana !

  2. Raul Smecherie

    luni, 14.10.2013 at 20:54

    stiti care e diferenta dintre omul ala si militieni ? una singura ! ei au uniforma si el era tivil :))

  3. :)

    luni, 14.10.2013 at 21:15

    Astia da politisti! Stau si se uita la un barbat beat care merge pe mijlocul strazii. Numai la noi poti vedea asa ceva!

  4. mmmm

    marți, 15.10.2013 at 15:31

    Despre acest reportaj facut in Loc Sard va pot spune ca acel cetatean nu era turmentat el are probleme de alt gen din nastere iar politia urma sa intervina uitativa cu atentie pe imaginile filmate cind acel cetatean a luato la fuga dupa ce a trecut de polite .

  5. Diana

    marți, 15.10.2013 at 16:03

    uuui la gheri :O o devenit vedeta =)))))))))

  6. Diana

    marți, 15.10.2013 at 16:05

    uuui la gheri . o devenit vedeta =)))))))))

  7. Andreea

    marți, 15.10.2013 at 16:13

    In primul rand, domnilor de la alba24 , acest barbat nu e in toate mintile, are o „porecla” Gheri. Creierul e inca de copil e langa fizicu lui.. Nu e de ras.. isi traieste viata cum poate..

  8. tudor

    marți, 15.10.2013 at 22:04

    gheri este un nebun dar politia isi face treaba dar cel care a filmat nu stie nimic despre gheri si a pus politia intro postura proasta

  9. Ioana

    joi, 17.10.2013 at 13:54

    Si unde este, ma rog, trotuarul din Sard, ca eu nu l-am vazut vreodata?!? Dar sunt sigura ca cel ce a filmat „minunea” se plimba numai pe trotuar prin Sard! La fel si toti ceilalti pietoni, in afara de bietul „cetatean turmentat” din articol, caruia de altfel, i-ati testat voi alcoolemia de va permiteti sa-i atribuiti asemenea denumire?
    Pe de alta parte, nu e nicio catastrofa, avand in vedere ca sectorul de drum este in apropierea unei scoli, iar asemenea surprize trebuie sa fie luate in calcul la orice ora, de catre fiecare conducator auto!

    • moderatorul de serviciu

      joi, 17.10.2013 at 15:06

      @ioana, filmarea a fost trimisa de un cititor, probabil un sofer care a fost deranjat… Nu avea, de unde sa stim cine este omul si ce face. Oricine vede filmul si nu stie detaliile zice ca omul a luat „la bord”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax