Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Din Sebeș la Alba Iulia, pe autostradă, până la sfârșitul anului. O nouă promisiune a ministrului Răzvan Cuc

Publicat


Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda va fi dat în folosință până la sfârșitul anului. Este declarația ministrului Răzvan Cuc, aflat joi într-o vizită pe șantierele autostrăzii.

Mai exact, după spusele ministrului, până la sfârșitul anului șoferii vor putea ajunge de la Sebeș la Alba Iulia pe A10.

Promisiunea ministrului a fost confirmată și de reprezentanții firmei Pizzarotti, care și-au dat girul pentru finalizarea lotului și darea lui spre folosință până la sfârșitul lui 2019.

Potrivit reprezentanților constructorului Lotului 1, la începutul lunii septembrie este programată lansarea grinzilor metalice peste Autostrada Deva – Sibiu, la nodul rutier de la Sebeș.

Stadiul lucrărilor pe lotul 1, al autostrăzii este de peste 70%. Joi se lucra la turnarea covorului asfaltic pe o porțiune de drum.

În schimb, pe Lotul 2, chiar dacă constructorul Aktor s-a mobilizat, Cuc este sceptic că până la sfârșitul anului porțiunea de autostradă ar putea fi dată în folosință.

„Am găsit o mobilizare bună pe Lotul 2, lotul pe care acum o lună vroiam să reziliez contractul.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Ministrul Cuc își retrage optimismul în legătură cu finalizarea lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

(…) Deși am primit și acolo promisiuni că se va circula pe acel lot, prefer să fiu sceptic, să stau pe șantier și să mă asigur că lucrurile vor evolua așa cum trebuie fără să mai facem promisiuni deșarte.

În schimb, pentru acest lot (n.r. – lotul 1), așa cum mi-am asumat, îl vom deschide în acest an”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Trascău Trail Run, concurs de alergare montană la Rimetea. Curse epice în peisaje de poveste. Înscriere și programul competiției

Publicat

trascau

La Rimetea va avea loc, pe 28 septembrie, a doua ediție a concursului de alergare montană Trascău Trail Run. Competiția se va desfășura pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Transilvania, într-un peisaj de poveste și cu semnificație istorică. Piatra Secuiului, Cetatea Colțești cu donjonul secular și pădurile de foioase ce îmbracă muntele Ardașcheia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj Alba24, faza pe partide: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

Publicat

s

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, stârnesc dezbateri și calcule în interiorul principalelor formațiuni politice din județ, în condițiile în care, în lipsa lui Mircea Hava, lupta este deschisă. Poziția de primar în municipiul reședință de județ este foarte importantă pentru orice partid, întrucât influențează mult și ceea ce se întâmplă în […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Ce pedeapsă a primit un tânăr din Cugir, care a amenințat cu moartea bătaia și mutilarea un agent de poliție

Publicat

politie

Un tânăr de 19 ani, din Cugir, a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu amânare, după ce a amenințat cu moarte, bătăia și cu mutilarea un agent de poliție.  Fapta s-a petrecut în data de 6 octombrie a anului 2018. Atunci agentul de poliție S.Ș. a intrevenit pe o stradă din municipiu, fiind […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 18.300 de lei, pensia medie pentru magistrați. Câte pensii de serviciu se plătesc în România

Publicat

Peste 3.800 de persoane beneficiau de pensii de serviciu, la finalul lunii iulie 2019, în baza Legii 303/2004, privind statulul procurorilor şi judecătorilor. Pensia medie în cazul acestor beneficiari era de 18.315 lei, din care 17.143 de lei cotă suportată din bugetul de stat, informează Mediafax. În total, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate