Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Video din timpul unui accident, la ieşire din Unirea. Vezi cum un TIR „mătură” un VW Touran. Pasagerii au scăpat ca prin minune

Publicat

Imagini de la accidentul din septembrie 2011

Sâmbătă, 17 decembrie, în jurul orei 12.17, pe DN 1, km 430, zona Dumbrava, în apropiere de localitatea Unirea a avut loc un accident, în care un TIR a derapat şi a acroşat cu partea din spate un WV Touran.  Accidentul a fost filmat şi transmis redacţiei noastre de un cititor pe Ştirea ta Alba24.  Potrivit trafictube.ro persoanele aflate în VW Touran sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit IPJ Alba, la data menţionată, “K.V., (33 de ani), din Ukraina, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Turda – Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a intrat în derepaj şi a acroşat cu partea din spate a semiremorcii, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Curtea de Argeş, judeţul Argeş.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a fost rănit uşor, fiind trasportat la spitalul din Aiud pentruu acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.”

În exact acelaşi loc, la începutul lunii septembrie a avut loc un accident similar, între un TIR şi un Peugeot, care s-a soldat cu decesul a două persoane.

[media id=460 width=445 height=250]

sursa: TraficTube.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax