Connect with us
Publicitate

ABRUD

VIDEO: Directorul Cupru Min Abrud, implicat într-o tamponare auto. Ce rezultat a indicat testarea cu etilotestul pentru șoferi

Publicat

Tiberiu Rațiu, fostul primar al orașului Abrud, actualul director al Cupru Min a fost implicat vineri, 16 septembrie într-un incident rutier, la Abrud.

Urmările accidentului au fost filmate și au ajuns imediat pe Facebook. 

Pe pagina de Facebook intitulată ”Culita Bratina Oficial” mare parte din postări sunt legate de activitatea de la Cupru Min și de ceea ce face directorul Rațiu.

La testarea cu etilotestul, la testul făcut de directorul CupruMin a ieșit 0.09 alcool în aerul expirat.

Mașina directorului lovită din spate de un alt autoturism

Potrivit reprezentaților IPJ Alba este vorba despre o tamponare față-spate. Mai exact, mașina directorului a fost lovită din spate de cea de a doua mașină implicată în tamponare.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care a constatat că șoferul din spatele mașinii conduse de Rațiu nu a respectat distanța legală în trafic. Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul.

La primul șofer rezultatul a fost negativ, iar la Tiberiu Rațiu  a rezultat 0,09 la mie. În urma rezultatului pozitiv pentru alcool la testarea cu etilotest, polițiștii i-au retras pentru 90 de zile permisul de conducere directorului Cupru Min.

Sursă video: Culita Bratina Oficial, Facebook.

sursă foto: captură de ecran din video.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax