Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Dispensarul din cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș a fost modernizat și predat medicilor de familie. Cum arată acum

Publicat

Lucrările de modernizate și reamenajare a dispensarului din cartierul Mihail Kogălniceanu s-au finalizat. Proiectul în valoare de 2,7 milioane lei s-a derulat prin intermediul Serviciului Public Administrarea Patrimoniului din Sebeș.

Obiectivul lucrărilor a fost acela de a crește numărul de cabinete medicale și implicit calitatea actului medical de care să beneficieze cetățenii municipiului Sebeș.

În urma intervențiilor de modernizare, învelitoarea clădirii a fost complet schimbată, iar spațiile au fost optimizate prin creșterea numărului de cabinete medicale: anterior, existau 7 cabinete, acum sunt funcționale 9 cabinete.

La parter, au fost amenajate 4 cabinete medicale, fiecare cu sală de tratament și grup sanitar, au fost îmbunătățite spațiile comune, au fost amenajate toaletele, inclusiv pentru persoane cu dizabilități.

La etaj, se regăsesc 5 cabinete medicale cu sală de tratament, un grup sanitar și spații de deservire care să răspundă nevoilor medicilor de familie.

Investiția a fost asigurată din fonduri bugetare.

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, susține necesitatea efectuării de lucrări de modernizare și la dispensarul situat pe strada Mihai Viteazul, au transmis reprezentanții Primăriei Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax