Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO/DOCUMENT Reacția lui Voicu Paul în scandalul ”afișelor electorale”din Alba Iulia: Nu sunt din bani publici

Publicat

Viceprimarul cu atribuții de primar și candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia, Voicu Paul, reacționează la atacurile venite din partea USR legate de afișele de pe panourile informative ale Primăriei Alba Iulia care între timp au fost date jos. 

Mai exact, Voicu Paul declară că panourile Primăriei Alba Iulia nu sunt din bani publici, ci au fost o sponsorizare din partea unei companii din oraș. 

”Retorica distrugerii cu orice preț nu te califică nici măcar pentru ieșit pe stradă cu fruntea sus, ca să nu mai vorbim de administrarea unui oraș. Subiectul – bombă al ultimei săptămâni – afișele de promovare a proiectelor Primăriei – rostogolit în buclă și cu o mârșăvie de care nu îi credeam capabili de contracandidații mei, în special de USR, și-ar fi putut găsi toate răspunsurile dintr-un simplu telefon, la mine sau la orice coleg din Primărie.

S-ar fi aflat clar că nu e vorba de niciun leu cheltuit din banii publici, ci de o sponsorizare din partea unor companii care au înțeles, cum ar trebui să înțelegem toți, că orașul poate fi ajutat să crească în nenumărate feluri, inclusiv printr-o campanie de informare.

CITEȘTE ȘI: Scandalul panourilor ”electorale” din Alba Iulia TRIMIS la DNA. Parchetul și-a declinat competența către procurorii anticorupție

Însă când planul inițial e să lovești orbește, să folosești ca mare strategie electorală majuscule și semne de exclamare alăturate unor cuvinte dure, ca ilegal, penal etc. e destul de simplu să îmi explic de ce tocmai pe noi, care eram cei mai în măsură să răspundem, nu ne-a întrebat nimeni. Am văzut în mod clar, o decizie a Biroului Electoral, unde, indiferent de opinia unui magistrat sau a reprezentantului Autorității Electorale Permanente, au decis, prin vot, partidele. Prin contradicție, o speță similară de la Sebeș, a fost anulată prin decizia aceluiași birou, cu reprezentanți din aceleași partide.

Am înaintat adrese către instituțiile unde USR a făcut plângere, prin care am solicitat clarificarea sesizării USR cu rapiditate. Evident, nu se va întâmpla până la alegeri. Toate aceste aspecte sunt simplu de verificat și probat și asta se va întâmpla, vom demonstra totul clar, indiferent cine ne-ar cere socoteala.

Rămâne însă întrebarea legitimă: singurul tău argument într-o campanie electorală de o lună este un atac josnic, repetat și reluat, la o campanie uzuală, simplă, de informare, fără nimic electoral în ea? Răspunsul se va vedea în mai puțin de o săptămână, pentru că albaiulienii nu mai gustă de mai bine de 20 de ani metodele acestea talibanice de a murdări și discredita pe oricine, cu orice preț.

Îi asigur, pe oamenii noi cu metode vechi, că Alba Iulia va crește, cu sau fără ”hașstag”!”, a declarat Voicu Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. R

    joi, 24.09.2020 at 13:50

    Ai dreptate. Va creste. Fără TINE!

  2. Akam

    joi, 24.09.2020 at 14:35

    Si acum spui, nene?! Cand v-au obligat sa le dati jos nu ati zis nici mâc deci…ce sa intelegem? Ca ati vrut sa exitati un scandal sau ati antedatat niste contracte de sponsorizare?

  3. pilu

    joi, 24.09.2020 at 16:20

    Ma bucur ca ii asiguri pe oamenii noi, dar tare m-as bucura ca sa nu mai avem un primar V.P.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax