Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Doi bărbați și o femeie trimiși în judecată pentru proxenetism. Cum atrăgeau clienții din Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDEzRU0sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p> </p>


Doi bărbați și o femeie au fost trimiși în judecată pentru proxenetism. Aceștia sunt acuzați de procurori că au înlesnit practicarea prostituției unor tinere.

Mai exact, cei trei închiriau apartamente în Alba Iulia, dar și prin alte orașe și publicau pe site-uri de mica publicitate anunuțuri cu serviciile sexuale oferite de tinere. 

Dosarul a fost constituit în ianuarie 2020, când poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au desfăşurat trei percheziţii în judeţul Hunedoara la domiciliile unor suspecţi de proxenetism.

Potrivit anchetatorilor, acţiunea a vizat mai multe persoane în legătură cu care existau indicii că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier şi prin publicarea unor anunţuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare şi Timişoara.

Din cercetări a rezultat că mare parte din veniturile obţinute, în urma practicării prostituţiei, ar fi fost însuşite de către persoanele vizate de anchetă.

Dosarul a fost înregistrat miercuri, 4 iunie 2020, la Judecătoria Alba Iulia. Inculpaţi sunt doi bărbaţi (T. I. şi R. B.) şi o femeie (O. A.), iar persoană vătămată este o tânără care practica prostituţia în folosul celor trei persoane trimise în judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax