Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Dorin Șerdean, maestrul FIDE din Alba Iulia care a intrat în lumea fotbalului. Totul despre ”noul Dinamo”

Publicat

Un jucător de șah a fost persoana ’’cheie’’ în tranzacționarea clubului de fotbal Dinamo București. Este vorba despre Dorin Șerdean, fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia. 

Fostul viceprimar de Alba Iulia, Dorin Șerdean, va ocupa o funcție în conducerea clubului Dinamo, în noua formulă, după ce echipa din Ștefan cel Mare a fost cumparată de spaniolul Pablo Cortacero.

YouTube video

Dorin Șerdean a vorbit în exclusivitate pentru We Love Sport despre modul în care au decurs negocierile dintre spanioli și Ionuț Negoiță, dar și despre planurile noilor proprietari.

Înainte de orice, Șerdean a ținut să lămurească poziția sa la Dinamo: „Nu sunt noul președinte. E adevărat, însă, că am ofertă de-a fi președinte, mi-au făcut-o spaniolii, noii investitori de la Dinamo. Este o decizie pe care s-o analizez și e dreptul meu s-o analizez, așa cum cred eu de cuviință. Nu sunt cunoscut, nu vin din lumea fotbalului, backgroundul meu e legat de management. Pe parte sportivă, sunt maestru FIDE la șah, antrenor FIDE de șah”.

Interviul complet pe: We Love Sport

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 23.08.2020 at 18:27

    O fi avand Cortacero vreun unchi prin Partos. Altfel nu se leaga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax