Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Două albaiulience și o tânără din Sălaj au dat pe spate juriul de la X Factor. Trupa 3 o’clock merge mai departe cu DA pe linie

Publicat

14242451_10210652546618098_2881691196948043911_o„Sunteţi o apariţie”, o remarcă de altfel adevărată 100%. Sunt trei, au 20 de ani și un pic de ani  şi sunt mega talentate spun jurații de la X Factor. Este vorba despre trupa 3 o’clock, mai exact albaiuliencele Andreea Alexievici Nicole David  și Delia Ivan din Șimleul Silvaniei ( Sălaj). Cele trei tinere, care studiază muzica în Cluj Napoca, au dat pe spate juriul de la X Factor care le-a trecut fără discuții de etapa de preselecție a concursului. „Suntem trei și cântăm la fix” au spus fetele înainte de a începe să cânte.

Trupa 3 o’clock, înfiinţată în 2012, iar în formula în care au ales să se prezinte în această seară sunt de doar câteva luni. Dar se armonizezi perfect! Şi cred ele că este fix ceea ce trebuie pentru acest show.

„Suntem tinere, suntem pline de viaţă şi încercăm să transmitem publicului de fiecare dată asta” au declarat fetele.

Cele trei „” au interpretat un deley, cântat pe voci, extraordinar! Şi uite aşa au reuşit să ne poarte într-o altă perioadă.

Juriul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. „Mi-aţi făcut ziua frumoasă”, a fost remarca lui Ştefan Bănica. Iar Horia s-a arătat extrem de încântat. „Mulţumesc că aţi venit!”.

Clar! DA pe linie din partea juraţilor și trei simpatice merg mai departe în concurs.

Fetele sunt adevărate profesionite, stududiază muzica de mici, iar în 2014 au avut un recital și la Festivalul de Jazz de la Alba Iulia.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax