Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Două mașini au rămas blocate în zăpadă, în zona Vârfului Bihor. Intervenție a jandarmilor montani din Arieșeni

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF5UjgsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Două autoturisme au rămas blocate în zăpadă, în zona Vârfului Bihor, sâmbătă 29 mai, în jurul prânzului. La fața locului au intervenit jandarmii montani din cadrul postului de jandarmi montani Arieșeni.

Potrivit reprezentanților jandarmilor din Alba, solicitarea a venit din partea unui bărbat originar din județul Bihor care a sesizat jandarmii despre faptul că acesta, însoțit de încă o persoană, au rămas blocați cu mașina în zăpadă și nu mai pot înainta, iar la aproximativ 50 de metri o altă mașină în care se aflau 3 pasageri se află în aceeași situație.

În scurt timp, echipajul de jandarmerie a ajuns în zona indicată iar după aproximativ două ore, cu ajutorul autospecialei din dotare, au reușit să scoată ambele mașini din zăpadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax