Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Drogul ”zombie” a ajuns la Alba Iulia. Tânăr filmat într-o benzinărie de un jurnalist ProTV

Publicat

Droguri foarte periculoase au ajuns pe piața din oraș, victime fiind adolescenții. Jurnalistul ProTV, Rareș Năstase, a surprins un tânăr sub efectul drogului ”zombie”, într-o benizărie din Alba Iulia. Tânărul stătea în picioare, în ploaie, mișcându-se ușor, lângă benzinăria de la ieșirea din Alba Iulia spre Oarda.

Jurnalistul a povestit episodul pe contul său de facebook.

”Trist, foarte trist… Aceste imagini încep să devină o obisnuință pe la noi, din păcate o să le tot vedem prin țară.  Efectul Zombie, efectul “legalelor”, droguri despre care vă vorbeam în urmă cu o luna,  la “ROMANIA, TE IUBESC!” Tineri care fumează țigări cu diverse substanțe ce distrug, la propriu țesutul creierului, după cum afirmă medicii.

Sunt dependenți care îmi povesteau cu ocazia reportajului că nici măcar nu își dau seama ce li se întâmplă, au impresia că au clipit de 3 ori sub efectul acestor substanțe nocive. Bine că nu s-a urcat la volan, și nici nu s-a aventurat la șosea, prin traficul din zonă.

PS: Și-a revenit dupa vreo 15 minute, l-a luat cineva cu mașina. Oamenii de la benzinarie spun că îl cunosc polițiștii locului, a mai fost ridicat din zona, în aceeași stare”.

Drogul provoacă efecte psihoactive şi îi poate afecta grav pe consumatori, atât fizic cât şi psihic. Astfel că cei care întâlnesc cazuri de acest gen sunt rugaţi să sune la 112.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    duminică, 14.04.2019 at 18:12

    ‘ drogurile , drogurile ‘
    In loc sa pună mâna pe telefon sa sune la poliție sau la urgente , mai degrabă face un reportaj .
    România .. unde ai ajuns !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax