Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Echipă a TVR, agresată de proprietarul unei clădiri în care funcționează un azil de bătrâni. Ce l-a deranjat

Publicat

O echipă de jurnaliști ai TVR a fost agresată de proprietarul clădirii în care funcționează un azil din București, în care mai multe persoane erau ținute la demisolul clădirii.

“De ce mă filmezi, mă? Bă, ești prost? Pleacă de aici, că te scuip!” a spus acesta, extrem de nervos.

Jurnaliștii se aflau în zonă după ce apăruseră informații legate de condițiile dintr-un azil de bătrâni, care erau ținuți în demisolul unei clădiri, pe jos, pe niște saltele.

Potrivit unor surse, proprietarul clădirii în care funcționeaza azilul este cel care a reacționat atunci când televiziunile au ajuns acolo să filmeze, împreună cu autoritățile, potrivit Știrilor TVR.

Azilul este în sectorul 4, iar autoritățile au descoperit mai multe persoane ținute la demisolul clădirii. Dormeau toate acolo, direct pe saltele puse pe jos.

“Unde voiai să îi culce? Să și-i ia acasă aparținătorii… (…) Unde voiați să pună salteaua, pe sus?”, a răspuns proprietarul clădirii, atunci când un jurnalist i-a spus că reprezentanții azilului au declarat că bătrânii dormeau la demisol, pe saltele, din cauza unor lucrări de reparație a clădirii.

Vizibil iritat de întrebările jurnaliștilor, bărbatul a devenit agresiv și l-a jignit pe reporterul TVR Marius Popescu: “De ce mă filmezi, mă? Bă, ești prost? Pleacă de aici, că te scuip!”

Bărbatul violent era secondat de un altul, care i-a împins pe reporteri.

Potrivit unor surse TVR INFO, marți seară, Secția 16 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană anonimă cu privire la faptul că la adresa din București, strada Alunişului nr. 199, sector 4, funcționează un azil de bătrâni unde aceștia sunt cazați în condiții improprii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadul Sectiei, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

La adresa în cauză funcționează azilul de bătrâni „La Vecinul cel Bun”, iar în locație au fost identificate un număr de 50 persoane aflate în întreținere, dintre care 18 se aflau la demisolul clădirii, dormind pe diverse saltele şi o canapea.

Administratorul azilului a declarat verbal că persoanele care dormeau la subsol au fost cazate în acel loc, deoarece la etajele superioare ale azilului se efectuau lucrări de renovare, dispuse în controalele anterioare de instituțiile cu atribuții în domeniu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax