Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Eduard Schneider și-a spus povestea în podcastul jurnalistei Andreea Bogdan. Studioul său, un adevărat muzeu al tehnologiei

Publicat

Cu siguranță, toată lumea știe că în studioul lui Eduard Schneider (Dj Phantom) s-a scris povestea celor mai importante hituri ale anilor 90 și 2000. Jurnalista Andreea Bogdan l-a vizitat și a realizat un nou podcast, extrem de interesant, care a avut premiera sâmbătă. 

BUG Mafia, Andre, 3 Sud Est, Hi-q, sunt doar câteva dintre trupele care veneau la Sebeș pentru a-și orchestra producțiile muzicale.

Dincolo de aparatura de nivel înalt pentru acea perioadă, Eduard Schneider mai avea ceva care îi atrăgea pe artiști: era incredibil de creativ și aducea ceva din aerul occidental în care lucrase. 

Ulterior, Eduard Schneider s-a făcut remarcat si pentru producții vizuale, unul dintre cele mai cunoscute videoclipuri fiind “Playing with Fire” – cu care Paula Seling si Ovi au reprezentat România la Eurovision, obținând locul 3, in 2010.

În urmă cu câțiva ani, și-a amenajat la Sebeș un studio cum nu mai este altul în România.

A transformat o veche fabrică de marochinărie, într-un studio de producție în care nu doar că scrie povești și împlinește vise prin producții audio video de înaltă calitate, dar aparatura pe care o colecționează și o pune în valoare acolo este demnă de o istorie a tehnologiei.

YouTube video

Vrea să redea viață televizoarelor vechi, aparatelor de radio, aparatelor de fotografiat, ca mai apoi, să le descopere o lume întreagă.

Vorbe la timp cu Andreea Bogdan – podcast cu Eduard Schneider

Într-un nou episod al podcastului “Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”, filmat în studioul lui Edy Schneider, acesta a vorbit despre lucruri din viața lui mai puțin cunoscute până acum.

Ce i-a marcat copilăria, cum a trecut peste divorțul părinților atunci când avea doar 3 ani, ce rol au avut bunicii în viața lui, ce decizii a trebuit să ia în viață dar și cât de greu este pentru un artist să traverseze perioade de criză, aflați din filmarea Andreei Bogdan.

Totodată, Eduard Schneider dezvăluie și o parte dintre planurile lui pentru viitor, un studio școală muzeu, în care cei interesați pot descoperi o filă importantă din istoria invențiilor omenești, prin aparatura de colecție.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax