Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Eleva Maria Zamora din Ighiel a câștigat Marele Trofeu la Concertul caritabil de pian „MasterPiano”

Publicat

Maria Zamora, elevă a Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, a obținut recent Marele Trofeu la categoria amatori la Concertul caritabil de pian online „MasterPiano”. Sub îndrumarea profesoarei Anisoara Marin, tânăra talentată a impresionat juriul format din Eliza Puchianu, Teodora Chircă și Doina Florescu, prin interpretarea sa excepțională.

Concursul, organizat de Asociatia OMIS, sub sloganul „Împreună oameni pentru oameni, împlinim destine”, nu a fost doar o platformă pentru a expune talentele muzicale, ci și un mod de a susține proiecte caritabile importante.

Participanții, prin înscrierea lor, au contribuit la proiectul „Muzica vindecă”, care oferă cursuri gratuite de muzică pentru 15 copii, și la „O șansă la viitor”, sprijinind 120 de tineri din centrele de plasament în căutarea unei calificări profesionale.

Organizatorii evenimentului au mulțumit părinților și profesorilor pentru sprijinul și munca depusă, subliniind că succesul acestor copii este un rezultat direct al eforturilor lor. De asemenea, au exprimat aprecierea pentru faptul că părinții reușesc să susțină și să crească copii talentați, aducând un omagiu colaborării dintre părinți, profesori și elevi.

Pe lângă Maria Zamora, de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, a participat si Iarnă Maria care a obtinut premiul I de Excelență la categoria Profesioniști grupa II și Iliescu Bogdan Vladimir de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Cetatea de Baltă, care a câștigat Marele Premiu al grupei III amatori. Aceștia se afla sub îndrumarea aceleiași profesoare, Anisoara Marin.

În concluzie, evenimentul „PianoMaster” nu a fost doar un concurs de pian, ci și o demonstrație a puterii artei de a uni oameni în sprijinul unor cauze nobile, promovând educația și talentul într-o manieră inovativă și inspiratoare.

Ediția următoare a concursului se va desfășura cu prezență fizică, în luna mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax