Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Emisiunea ”Poftiți la noi”, filmată la Muzeul Principia din Alba Iulia. Raluka, impresionată de ghid, Vârciu, lupte romane

Publicat

YouTube video

Emisiunea ”Poftiți la noi” a fost filmată în județul Alba, în mai multe locații, printre care și muzeul Principia din Alba Iulia, dedicat lumii romane. 

Una dintre vedetele emisiunii, Raluka, a fost atât de impresionată de un ghid din oraș încât a făcut un gest complet neașteptat.

A treia zi petrecută de vedete la Alba Iulia, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, a adus o situație complet neașteptat. Nea Marin i-a dus pe toți la muzeul Principia, un loc cu totul și cu totul deosebit.

Raluka a fost impresionată de ghidul care le-a povestit despre istoria orașului Alba Iulia.

Atunci când ghidul Ciprian Dobra și-a făcut apariția, Ana Baniciu și Raluka au fost mai mult decât încântate. Încă din primele momente, bărbatul i-a impresionat pe toți cu modul captivant prin care prezenta diferite informații istorice.

„Omul e extraordinar, aduce la viață poveștile din cetatea Alba Iulia”, a spus Virgil Mănescu.

Dar poate că cele care au fost cu adevărat impresionate au fost Raluka și Ana Baniciu. După ce le-a făcut o prezentare a muzeului, ghidul a arătat tuturor cum se gravau monedele. Cu multă forță și precizie, Ciprian Dobra a oferit o demonstrație ce i-a surprins pe toți.

„Este modelul de bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, au zis fetele admirativ.

La un moment dat însă, atunci când a vrut să încerce să lovească o monedă cu ciocanul, Raluka l-a lovit peste degete pe Ciprian Dobra, dar reacția discretă a acestuia a făcut-o să îl aprecieze și mai mult.

Filmările s-au derulat în mai multe locații din oraș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax