Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Emoția și semnificația Crăciunului, suprinse în câteva minute. „Man on the Moon”, cea mai frumoasă reclamă din perioada Sărbătorilor de Iarnă

Publicat

2E22723800000578-3306855-And_then_on_Christmas_Day_the_man_is_surprised_to_see_a_parcel_d-a-31_1446811916808 Sărbătorile de iarnă inspiră pe toată lumea, iar asta se vede şi în reclamele companiilor, cu mesaje emoționante care să arate adevărata semnificație a Crăciunului. Anul acesta, reclama intitulată „Man on the Moon” (Omul de pe Lună) este pe drept cuvânt cel mai frumos spot publicitar realizat cu prilejul Sărbătorii de Crăciun.

Spotul prezintă povestea fetiţei Lily, care, privind într-una din seri prin telescop, e uimită de ceea ce observă: un om pe Lună. Chiar dacă înţelege că rostul lui este în acel loc unde are multe lucruri de rezolvat, pentru că se apropie Sărbătoarea Crăciunului, micuţa îşi doreşte să îi trimită un mesaj astfel încât să ştie că undeva pe Pământ există cineva care se gândeşte la el.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Fetiţa priveşte Luna prin obiectivul telescopului şi dintr-o dată o lumină sclipitoare asemeni unui fulger îi atrage atenţia. Uitându-se cu mai multă atenţie, are surpriza ca pe Lună să vadă casa unui bătrânel care locuieşte în permanenţă acolo, însă din păcate doar de unul singur.

11-John-Lewis-Man-on-the-Moon-09 Pentru că se apropie Crăciunul şi cum în această zi minunată nimeni nu trebuie să fie singur, fetiţa a hotărât că trebuie să-i trimită un mesaj bunicuţului de pe Lună pentru a-i aduce un pic de speranţă în suflet şi lumină pe chip.

Primele încercări se dovedesc a fi tot atâtea eşecuri pentru că, oricât s-ar fi străduit, mesajele ei nu puteau ajunge la Omul de pe Lună. În ziua de Crăciun însă, când sub bradul împodobit toţi ai casei găsesc darurile mult visate, surprinzător şi bunicul nostru primeşte un dar nepreţuit, purtat de o mulţime de baloane colorate umplute cu heliu.

Acest dar îi va oferi prilejul ca de acum înainte să privească Pământul şi agitaţia de aici printr-o lunetă care îi va aduce mult mai aproape chipul surâzător al fetiţei. E minunat să ai puterea să dăruieşti spiritul Crăciunului pentru că emoţia lui te va însoţi apoi toată viaţa.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax