Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Emoție la sediul USR Alba, în noaptea alegerilor. Gabriel Pleșa a izbucnit în lacrimi: ”Îi dedic victoria tatălui meu”

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFYWVcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un moment emoționant a avut loc la conferința de presă susținută la sediul USR PLUS Alba, în momentul în care a fost anunțată victoria lui Gabriel Pleșa la Primăria Alba Iulia, în urma numărătorii paralele.  

În timpul discursului său, Gabriel Pleșa s-a emoționat. Cu vocea înecată și cu lacrimi în ochi, Gabriel Pleșa i-a dedicat victoria obținută duminică seara, tatălui său care a decedat în urmă cu patru ani, chiar în timpul campaniei electorale. 

Momentul, surprins de reporterii Alba24 aflați la fața locului, poate fi vizionat la minutul 6:25.

”Dați-mi voie în încheiere să vă mai spun un lucru. Acum patru ani de zile la ultimele alegeri locale, îl privegheam pe tatăl meu pe care l-am înmormântat a doua zi. Dați-mi voie să îi dedic această victorie și lui. A iubit Alba Iulia, cum și-a iubit și țara. A fost mentorul meu îm toți acești ani care nu au fost ușori pentru mine”, a declarat Gabriel Pleșa.

Reaminim că Gabriel Pleșa a câștigat Primăria Alba Iulia alături de USR PLUS.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Florin Stanciu

    luni, 28.09.2020 at 14:23

    Bravooo Usr-Plus, la treabă băieți!

  2. Nemes

    luni, 28.09.2020 at 16:17

    Dumnezeu să-l ierte pe tata. Un om de omenie și mare caracter. L-am cunoscut de mult, dar mai bine cind era la Arhivele Naționale. Ție îți doresc succes și putere în munca pe care o începi.

  3. Elena

    luni, 28.09.2020 at 17:20

    Felicitari. Am decis neaparat sa merg la vot, am zis ca si votul meu poate conteaza sa scapam de puiutii lui Hava. Si votul meu a fost printre cei 600 in plus. Desi cred ca a fost pentru prima data cand nu eram decisa, sa merg sau sa nu merg.
    Sper din toata inima dle Plesa sa nu va infratiti cu ei la furtisaguri, scoateti la iveala toate contractele care s-au acordat firmelor de familie mai ales in ultima vreme.
    Succes!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax