Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Eric Ștefan Radu, ”minunea” de 4 ani a Târgului de turte dulci de la Drașov. Cum dansează băiețelul, pe muzică populară

Publicat

La cei numai 4 ani ai săi, Eric Ștefan Radu a fost vedeta Târgului de turte dulci de la Drașov (Alba), organizat luni în localitate. 

Eric Ștefan i-a uimit pe cei prezenți cu talentul său de dansator și cu prezența sa. Știa toate strigăturile populare și a avut grijă să nu rateze nici un pas.

A jucat la târg împreună cu ceilalți copii și tineri din Ansamblul folcloric Purtată Secașelor din Miercurea Sibiului. Ansamblul are 70 membri, între 4 și 21 ani.

La Drașov au venit cu un dans din Țara Oașului și un colaj ardelenesc.

Eric este băiețelul instructorilor, Roxana și Ștefan Radu. Împreună cu partenera sa, Ștefania, sunt cei mai mici membri ai ansamblului.

Momentul dansului lor a fost surprins de jurnalista Andreea Bogdan, care a realizat o mică filmare de la fața locului. ”Voi ați mai văzut așa minuni?” a întrebat jurnalista, pe contul ei de socializare.

”Mă numesc Eric Radu Ștefan și am 4 ani. Tati m-a învățat să dansez” i-a mărturisit acesta, jurnalistei.

Târgul a avut loc în curtea școlii din Drașov și a fost organizat de Primăria comunei Șpring, Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax