Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Este încă zăpadă mare pe Transalpina. Drumarii se luptă cu nămeți de peste trei metri, pe DN 67C

Publicat

Drumarii au continuat lucrările de deszăpezire pe DN67C – Transalpina. Utilajele au înaintat cu greutate, în condițiile în care, în zona înaltă (Rânca – Obârșia Lotrului), nămeții depășeau trei metri înălțime.

”Chiar dacă în weekend a nins puțin, lucrările de îndepărtare a zăpezii continuă pe DN 67C, Transalpina.

Se lucrează cu încărcătoare de mare capacitate și autofreze.


Termenul de reluare a circulației pe tronsonul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este 30.06.2023, dar colegii noștri de la SDN Târgu-Jiu și SDN Vâlcea depun eforturi ca circulația să se reia în timp cât mai scurt.

Reamintim participanților la trafic că sectorul rămâne închis și accesul neautorizat este interzis”, este mesajul DRDP Craiova.

Circulația rutieră pe DN 67C – Transalpina este oprită pe circa 30 de kilometri, între Obârșia Lotrului (județul Vâlcea) și Rânca (județul Gorj). Pe acest tronson, șoseaua ajunge la cele mai mari înălțimi, iar zăpada căzută este foarte mare.

La începutul lunii mai, au început lucrările de deszăpezire pe această porțiune, pentru ca circulația să se poată relua la 1 iunie pe tot tronsonul drumului, în lungime totală de aproximativ 150 de kilometri.

În această zonă, șoseaua ajunge la cel mai înalt punct, 2.145 de metri, în pasul Urdele.

Transalpina, în judeţul Alba, are 79 de kilometri, până la limita cu judeţul Vâlcea. În total, şoseaua alpină străbate 148 de kilometri, de la Sebeș (Alba) până la Novaci -Bengești (Gorj).

sursă imagini: Facebook – DRDP Craiova

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax