Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | EUROPARLAMENTARE 2014: Mircea Hava și Ion Dumitrel, despre alegeri. Hava: „Sunt doar o locomotivă. Voi rămâne acasă!”

Publicat

YouTube video

Cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare ce vor avea loc în data de 25 mai, primarul Mircea Hava și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, au ținut să le transmită alegătorilor din Alba să meargă la vot și să își exprime inteligent opțiunea pentru reprezentanții de la Bruxelles, pentru că de aceștia depind multe dintre proiectele aflate încă în derulare în Alba Iulia și în județ. Mircea Hava, candidat pe locul 11 pe listă, a explicat din nou că prezența lui acolo este doar un gest de solidaritate pentru partid, gest pe care l-au făcut mai mulți primari de orașe din România, „campioni ai fondurilor europene”. „Și dacă locul pe care mă aflu va fi eligibil, voi rămâne acasă”, spune primarul.

„Sunt o locomotivă pentru partid. Dacă aș fi vrut să plec la Bruxelles, eram maxim pe locul 5”, a spus primarul Mircea Hava, completând că își dorește ca PDL să câștige cât mai multe voturi la alegeri ca „să avem garanția că putem duce la capăt ce am început”. Poziția ghiocelului” în Alba Iulia nu avem de ce să o luăm.

Convins că oamenii îi vor alege pe cei de la PDL pentru realizările din Alba, președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, i-a invitat, la rândul său, la vot: „Împreună, Mircea, cu mine, avem curajul că solicităm votul cetățenilor din Alba pentru PDL. Oamenii ne cunosc, știu ce am realizat, știu că nu votează pe oricine”.

Așa cum era firesc în plină campanie electorală, cei doi au ținut să facă și câteva precizări la adresele candidaților de la alte partide: „în Parlamentul european nu se fac locuri de muncă pentru români, nu se rezolvă problemele spitalului județean și aceste alegeri nu sunt un antrenament pentru toamnă sau anii viitori”.

„Prezența la vot e foarte importantă pentru că depindem de Europa. Sunt optimist, atâta timp cât oamenii te cunosc și au încredere în tine, te votează. Să vină să voteze, să nu își irosească votul pe tot felul de iluzii. Să voteze cu cei care le-au redat mândria de a fi cetățeni ai Albei”, a mai spus Hava.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Kriss

    luni, 19.05.2014 at 15:39

    Dumitrel ,sa recunoasca public, ca in campania de la alegerile locale, a sustinut cu gura extrem de mare la Ciugud in Caminul Cultural, CA NU SE DEBARASA NICIODATA DE BASESCU SI O SA-L URMEZE SI IN GAURA DE SARPE! Deci? Chiar asa ,crede ca suntem niste prosti ?RUSINE!

  2. Costel

    duminică, 25.05.2014 at 18:15

    Hava este o locomotiva de mocanita care gafaie cu lemne, lasata de tov. Traian Basescu sa rugineasca ha, ha, ha dupa ce a ras CF Turda-Abrud de pe fata pamantului !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax