Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a depus o petiție pentru drepturile muncitorilor români, cu 50.000 de semnături

Publicat

YouTube video

Petiția „Drepturi egale pentru lucrătorii români în Uniunea Europeană” a fost depusă la Parlamentul European împreună cu 50.000 de semnături.

Europarlamentarul Victor Negrescu a depus la Parlamentul European petiția „Drepturi egale pentru lucrătorii români în Uniunea Europeană”.

Documentul este însoțit de 50.000 de semnături de susținere. Demersul inițiat de Partidul Social Democrat, cu sprijinul PES activists România, cuprinde o descriere a situațiilor în care drepturile lucrătorilor români au fost încălcate în contextul crizei COVID-19 și solicită demararea unei anchete a instituțiilor europene cu privire la cele întâmplate.

„Această petiție este foarte importantă întrucât prezintă cazuri concrete de încălcări ale drepturilor lucrătorilor români care au condus inclusiv la îmbolnăvirea unora dintre aceștia cu coronavirus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax