Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Examen de centură pentru sportivii Clubului Shinkami din Alba Iulia. Sala de sport plină de părinți, prieteni și bunici

Publicat

Sala de sport “Florin Fleșeriu” din Sebeș a fost marți, 30 mai, gazda unui important eveniment al sportivilor din cadrul Clubului Sportiv Shinkami Alba Iulia.

Mai exact, 82 de practicanți ai artelor marțiale și-au susținut examenul de centură.

Cel mai emoționat a fost cu siguranță Ionuț Borza, cea mai tânără centură neagră, care la 14 ani a devenit instructor al clubului.


Ceilalți examinatori au fost Shihan Dan Leonte, Shihan Marius Ardeleanu și Senpai Bogdan Mirca.

Examinarea a început după un moment solemn, intonarea Imnului de stat al României.

Tribunele sălii, pline de părinți, bunici, rude, prieteni sau pur și simplu iubitori ai artelor marțiale, au trăit intens momentele în care sportivii și-au demonstrat cunoștințele acumulate.

“A mai trecut un moment important din viața clubului nostru. Apreciez din plin munca sportivilor, a instructorilor și nu în ultimul rând a părinților. Mulțumesc tuturor pentru efortul și dăruirea de care au dat dovadă” a declarat profesor John Huzu, președintele CS Shinkami Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax