Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO EXCLUSIV: Groaza unei familii surprinse în casă de potopul de la Răchita. Imagini care vă pot afecta emoțional

Publicat

YouTube video

Imagini teribile ale potopului care a lovit satul Răchita din județul Alba arată disperarea unei familii cu cinci membri, în momentul în care valea din fața casei lor s-a umflat, măturând totul în cale. În casă se aflau și doi copii: un băiețel de șapte ani și o fețită de șase, care s-au speriat îngrozitor și care încă nu și-au revenit complet. Pe filmare se aud strigăte disperate. Imaginile vă pot afecta emoțional. 

”Dacă vine iară apa, mami! Așa îmi spune copilul. Plânge când își amintește” ne spune mama acestuia, cea care ne-a oferit, de altfel, imaginile filmate de unul dintre membrii familiei.

Oamenii au reușit să se evacueze, dar au pierdut tot. Structura de rezistență a casei a fost afectată, astfel că nu mai pot intra în ea, iar apa le-a luat tot. Cei mici, sunt triști pentru jucării: aveau minge, biciclete, mașinuțe și păpuși. Cei mari, sunt triști pentru că nu mai au nici măcar haine cu care să îi îmbrace.

Miercuri, familia respectivă urma să primească un container în care să locuiască. Dacă există persoane care vor să îi ajute, menționăm că este vorba despre familia care locuia la numărul 150, care în prezent locuiește în ultimul container, spre intrarea în sat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax