Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Exemplu civic al unui primar din Alba: A strâns, în aproape două ore, 2 saci plini cu gunoaie aruncate pe drum

Publicat

Aurel Stănilă, primarul comunei Săliștea, a vrut să dea un exemplu locuitorilor comunei și nu numai, despre ce înseamnă implicare civică. 

Primarul și-a luat rucsacul în spate și joi, 3 februarie, a mers să strângă gunoaiele aruncate pe drumul principal al comunei. 

În doar aproape două ore, primarul a strâns o cantitate destul de mare de gunoaie. Acesta a reușit să umple doi saci de gunoi, saci de 240 de litri. Aurel Stănilă este primar al comunei din partea PNL Alba.

”E timpul să facem ceva, să pornim de undeva, poate că puterea exemplului mișcă conștiința și mâine o să fie mai bine decât azi. Dacă fiecare ia numai o singură sticlă, plastic, ambalaj de pe jos mâine sigur va fi mai bine, dacă azi nu mai aruncăm pe jos o sticlă, mâine sigur va fi mai bine.

Dacă azi consideri că ai <apucături> ecologiste și mi te alături ca să constituim un grup ecologist la nivel de localitate sau de comună, mâine sigur va fi mai bine.

Dacă ne străduim să facem asta tot timpul, nu numai în campanii de ecologizare, campanii de primăvară sau electorale, sigur va fi un mâine mai bun, mai curat mai plăcut pentru noi și de ce nu și pentru alți”, a scris primarul, pe pagina sa de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoro

    vineri, 04.02.2022 at 14:04

    Fara amenzi nu faceti nimic,dar nu puteti ca pierdeti voturi,nu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax