Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Exemplu de implicare și spirit civic, la Oarda de Sus. Oamenii au tuns iarba, au toaletat copacii și au strâns gunoaiele

Publicat

Mai mulți cetățeni din cartierul albaiulian Oarda de Sus au dat dovadă sâmbătă de implicare și spirit civic. Pentru a da o altă față locului în care trăiesc, aceștia s-au mobilizat în echipe, au tuns iarba de pe marginea drumului, au toaletat arborii și au strâns gunoaiele. 

„Nu este nevoie decât de puțin timp și multă bunăvoință, pentru ca locul în care trăim să capete o altă față.

Astăzi, comunitatea din Oarda de Sus, a dat dovadă de toate acestea și de la mic, la mare, a dat o altă față locului în care a ales să trăiască.

S-a pornit de la Pistol și s-a ajuns până la Cămin. S-a tuns iarba de pe marginea drumului, s-au toaletat arbuștii și s-au strâns gunoaiele. Nu s-a uitat nici de curtea școlii din Oarda de Sus și nici de curtea bisericii. Oamenii au fost vrednici!

Mulțumesc tuturor pentru implicare și sper ca acțiunea de astăzi să fie doar începutul unei cosmetizări a zonei!”, a scris asistenta Marcela Vîlcan, consilier local PNL, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Marcela Vîlcan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax