Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Expoziția Națională Columbofilă a României: cei mai buni porumbei voiajori din țară, prezentați la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Expoziția Națională Columbofilă a României: cei mai buni porumbei voiajori din România pot fi admirați în acest weekend, la Alba Iulia, în cadrul Expoziției Naționale Columbofile a României.

Evenimentul are loc în perioada 20 – 21 ianuarie, în incinta sălilor Mercur din municipiu.

„Ne aflăm la Expoziția Națională Columbofilă a României, organizată de Uniunea Națională a Columbofililor din România. Aici în cadrul expoziției pot fi vizionați cei mai buni porumbei voiajori din România și fiecare județ din România este prezent cu un lot de 20 de porumbei. (…)

Sunt câteva mii de columbofili care au ales să participe la Alba Iulia la această frumoasă și valoroasă ediție, iar diseară (n.r. sâmbătă, 20 ianuarie) vor participa la Gala Campionilor, gală care decernează trofeele pentru cei mai buni columbofili și porumbei ai României în sezonul 2023”, a declarat pentru Alba24 președintele Uniunii Naționale a Columbofililor din România, Marius Tunduc.

Ediția din acest an a expoziției naționale, organizată de Uniunea națională a columbofililor din România, este una specială.

Pentru prima dată în istoria columbofiliei românești, alături de Lotul Olimpic Columbofil, care va pleca la Olimpiada Columbofilă din Olanda, sunt expuse loturile tuturor filialelor județene, numărul total al porumbeilor care pot fi vizionați ridicându-se la peste 800.

Totodată, în cadrul evenimentului, vor avea loc premieri ale etapelor naționale, a unei etape cu puii, nominalizată de filiale, și a ultimului fond din programul de zbor al maturilor.

Surpriza expoziției o va constitui tombola cu premii speciale, care se va desfășura în cursul zilei de sâmbătă (20 ianuarie), în sala 2, dintre care amintim premiul cel mare, o remorca Geraldy în valoare de aproximativ 2.500 de euro, și zeci de porumbei din familiile olimpicilor și campionilor naționali din acest an.

Expoziția Națională Columbofilă a României – program pentru vizitatori

  • sâmbătă (20 ianuarie 2024): 10:00 – 17:00
  • duminică (21 ianuarie 2024): 10:00 – 13:00

Costul biletului de intrare este de 30 lei/persoană, preț în care este inclus și un bilet la tombolă, și se vor putea achiziționa la intrarea în sala de expoziție.

Copiii sub 16 ani pot participa gratuit la eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nina Ghisoiu

    duminică, 21.01.2024 at 16:19

    cine a câștigat remorca?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax