Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Expoziție de machete Lego, la Cluj. Vizitatorii pot vedea vaporul Titanic, Turnul Eiffel și Arcul de Triumf din Paris

Publicat

VIDEO: Expoziție de machete Lego, la Cluj-Napoca. Vizitatorii pot vedea vaporul Titanic, Turnul Eiffel și Arcul de Triumf din Paris.

Asociația Brickenburg, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, organizează începând de vineri expoziția de Iarnă Brickenburg, eveniment tradițional al fanilor sistemului LEGO, care va avea loc în perioada 19-21 ianuarie 2024.

”Expoziția de iarnă este tradițională prezintă multe lucrări aflate în stadiul de proiect către finalizare. În expoziție poate fi văzută o zonă lacustră, cu corăbii vikinge, fortificații, dar avem și zone cu târguri de iarnă.

Un expozant a pregătit Turnul Eiffel și Arcul de Triumf din Paris, dar avem și setul trenului din Harry Potter, macheta vaporului Titanic, mașina din filmul <<Înapoi în viitor>>, un sistem de trenuri și o gară în stil art nouveau”, a declarat pentru Cluj24 Sever Alicu, ambassador al Asociației Brickenburg.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax